PERUSTEELLINEN PUHDISTUS


Warning: Undefined array key "status" in /data02/virt63370/domeenid/www.haljastus.eu/puhastusteenused/wp-content/themes/autorent/children.php on line 12

Perusteellinen puhdistus

On hyödyllistä jättää erikoispuhdistus alan ammattilaisille.

Suurpuhdistuksen tarve odottaa meitä yleensä korjausten tai odottamattomien tapahtumien jälkeen. Esimerkiksi vuokratilaa luovuttaessasi saatat tarvita ammattimaisen siivousyrityksen apua.

Tai jos kyseessä on muutto, loppujen lopuksi on järkevää, että uudet asukkaat pystyvät muuttamaan puhtaisiin tai melkein uusiin tiloihin.

Pääpuhdistus on kertaluonteinen perusteellinen pintojen puhdistus. Työmme jälkeen työpaikallasi tai kodillasi on uusi ilme, joka on siten valmis käytettäväksi välittömästi.

Yleisin työ on esitetty alla:Perusteellinen puhdistus

👉  Pölyn poisto kaikilta pinnoilta ja pölynimurin käyttö

👉  Lattian, lattiapinnoitteen ja portaiden puhdistus ja pesu

👉  Keraamisten lasitiilien, laattojen puhdistus

👉  Saniteettitilojen (wc, suihkut) puhdistus

👉  Huonekalujen puhdistus

👉  Tilojen puhdistus rakennusjätteistä sekä roskien poisto

👉  Suurpuhdistus rakentamisen ja korjaamisen jälkeen

Lisäksi pesemme yrityksesi ikkunat loistamaan tarvittaessa- kuten sisä- ja näyteikkunat ja vitriinit. Ikkunat on viisainta pestä kahdesti vuodessa, ja parhaat ajat ovat kevät ja syksy.

Rappusiivoukset

Huolellinen ja säännöllinen portaiden puhdistus tekee elämästä turvallista ja miellyttävää. Meillä on laaja kokemus portaiden ylläpidosta, tämä varmistaa, että portaikko ja julkiset tilat pidetään puhtaina kaikilla sääolosuhteilla.

Säännöllisen sopimuspuhdistuksen lisäksi vastaamme myös äkillisiin siivoustarpeisiin.

 

Annetaan pintojesi loistaa!

 

Tilaa nyt