Remonttipalvelu

Remonttipalvelu –

Tarvitsetko rakennusasiantuntijaa asunnon, liiketilan tai muun kiinteistön kunnostamiseen tai apua kodin pienissä korjaus- ja asennustöissä?

Ongelmalliset hommat ratkeaa kokemuksella, luovuudella ja matikkapäällä. Monipuolisempaa hommaa saa hakemalla hakea.  

Muutostöillä ja remontilla on mahdollista raikastaa myös yrityksesi kuvaa ja parantaa tehokkuutta. Toimisto- ja liiketiloihin kannattaa tehdä tehostavia korjaustöitä, se tekee liiketoiminnasta pitkäikäisempää ja paljon miellyttävämpää. Liiketilojen siisteys, raikkaus ja toimivuus tekevät myös asiakkaisiin vaikutuksen. Pitäähän toimitilojen edustaa yritystä ja olla sen arvoiset.

Me otamme teidät ja liiketoimintanne ensisijaisesti huomioon. Sovitaan mihin ajankohtaan työ olisi parasta toteuttaa, myös aukioloajan ulkopuolella, iltaisin ja viikonloppuisinkin.

Kysy vapaasti lisää. Suoritamme kaikki sisäiset korjaukset, myös pesut ja saunat. Asuin-, asunto- ja liiketilojen kunnostus / korjaus:

👉  Kylpyhuoneen remontti  👉 Seinien ja kattojen maalaaminen, reikien lastaaminen ja korjaaminen  👉 Listojen asennus  👉 Haljenneen kipsilevyn korjaaminen ja laatoitus toimii  👉 Huonekalujen asennus  👉 Rakennamme myös terasseja.

Joihinkin töihin tarvitsee avuksi ammattilaisen, kun itsellä ei ole osaamista tai aikaa. Meiltä nämä hommat hoituvat nopeasti ja lopputulos näyttää hienolta.

Odotamme toiveitasi!

Tilaa nyt