Viherrakennus

Viherrakennus –

Meiltä löydät viheralan ammattiapua kaikenlaisiin pihapulmiin.  Hyvin tehty viherrakentaminen on kuin hyvä sijoitus.

BildClean tarjoaa turvallista ja luotettavaa urakointia 16 vuoden kokemuksella.

Tarjoamme monipuolista viherrakennuspalvelua uudiskohteissa sekä vanhojen kohteiden peruskorjauksessa. Asiakkaitamme ovat yksityiset omakotiasukkaat, rakennus- ja maansiirtoliikkeet, arkkitehtitoimistot, kunnat sekä asunto-osakeyhtiöt.

Viherrakentaminen liittyy olennaisesti kaikkeen kunnallistekniseen rakentamiseen, jonka ansiosta asuinympäristön ja viheralueiden viihtyisyyttä, turvallisuutta ja arvokkuutta halutaan lisätä.

Pyydä tarjous koko pihan viherrakennustöistä tai jonkin osa-alueen toteutuksesta. Tehdään kohteesta tarjous.

Teemme pensaiden istutukset, siirtonurmet, kantojen ja pensaiden poiston, sekä seuraavia viherrakennustöitä:

👉 nurmikot, kylvö- ja siirtonurmikot sekä paikkaukset  👉 istutukset taimineen, puut, havut, perennat, sipulit ja kesäkukat, sekä pensaiden istutukset  👉 kasvualustatyöt ja niihin liittyvät istutus- sekä nurmetustyöt  👉 männynkuori- ja sorakatteet  👉 siirtonurmet  👉 hoitoleikkaukset  👉 maanparannukset, lannoitukset ja kasvinsuojelutyöt  👉 viheralueiden hoitotyö👉 talvisuojaukset  👉 kaivinkone- ja maansiirtotyöt  👉 pihakivien- ja laattojen asennus 👉 puutyöt: terassit, patiot, pergolat ja aidat

Olemme viherrakennuksen ammattilainen, jonka laadukkaat ratkaisut soveltuvat yksityisille piha-alueille, taloyhtiöille sekä julkisille viheralueille.

Tilaa nyt